Ny vecka nya tag.

I lördags hade jag världens energikick, det var verkligen som att det kröp i kroppen och jag kunde inte sitta still. Vad passade då bättre än att åka och köra ett benpass?! Slutade med att jag körde ett högrep-lågviktpass som jag körde senast förra sommaren. Sedan dess har jag mest kört tvärtom, alltså högvikt-lågreps... Hur slutar det då kan man ju fråga sig, när jag inte kört knäböj på 7 veckor? Svaret blir: träningsvärk. Brutal träningsvärk. Men jag gillart, så då är det ju lugnt? Blev (med lite varierande vikter) 10x10 knäböj, 7x10 hamstringsmaskin, 5x10 quadmaskin, 5x10 benpress och 5x10 vadpress. Brutalt!
 
Sedan hade jag tänkt göra om bedriften träning igår, men två gånger på en vecka räckte tydligen. Bjöd mor och far på middag igår (Stoffer har ju fyllt år), och ansträngningen att handla + laga mat var nog för att få mig att somna som ett barn sedan på kvällen. Så sammanfattningsvis kan man säga att energinivåerna är gravt mycket högre än de har varit tidigare under graviditeten, men mycket lägre än mitt "normaltillstånd". Alltså börjar kroppen kännas bättre, och knoppen också. Nu har ju Hbt kommit ikapp lite också vilket är skönt (=mindre yr och mindre degig i huvudet).
 
Annars händer det inte så mycket nytt med huvudpersonen Knoddas just nu. Hen växer och gör sin inkubator förstoppad och uppblåst. Rörelserna känns tydligare och det går inte att missta som tarmrörelser längre. Vet inte om jag skrev det här eller inte, men vi har ju hört hjärtslag mha stetoskop för första gången förra veckan. Längtar redigt till rutinultraljudet så vi får se lillvännen också. Justja! Ligamenten i bäckenet har börjat luckras upp så jag börjar få lite svårt att göra hastiga rörelser, kan inte göra utfall både pga detta och för att magen börjar ta i låren (på ett obehagligt sätt, inte som när lite fett hamnar i kläm). Så lite händer kanske. Det är nog bra att dokumentera, för då inser jag faktiskt att saker går framåt. Det går inte bara dagar på graviditeten, utan knoddas växer därinne. Spännande och skrämmande.
 
Idag ska vi titta på huset i Sunderbyn. Det värsta som kan hända är att vi antingen älskar det eller hatar det.
=> Älskar det = vill köpa det. Ergo blir väldigt fattig närmsta månaderna. Och sedan kommer Knoddas så då blir vi inte rik heller.
=> Hatar det = vill inte köpa det. Ergo måste leta vidare. Kanske inte köpa förrän efter att Knodd har kommit. Inte heller bra.
Men jag skriver väl mer om detta senare.
PIIS